Profile Picturereplica uhren

IWC har fake rolex lanserat IWC Limited Edition Ingenieur

IWC har fake rolex lanserat IWC Limited Edition Ingenieur Chronograph Sport Edition "50-årsjubileum för Mercedes-AMG" för att fira, som namnet antyder, AMG: s gyllene årsdag, fordonsarmen för Mercedes-Benz prestanda. Klockan kommer att finnas tillgänglig i en begränsad upplaga på 250 stycken och är endast tillgänglig med ett litet pris jämfört med Ingenieur Chronograph Sport-standarden. 

Under urtavlan delar denna klocka samma rörelse som den normala IWC Ingenieur Chronograph Sport eller Portugieser Chronograph, som är 89361 kaliber hemma. En automatisk kronograf med en 68-timmars kraftreserv. Denna rörelse erbjuder flyback-funktionalitet, en -funktionalitet som den anpassar sig perfekt till temat för motorsport, eftersom det används för på varandra följande tidsintervaller, t.ex. Den har också den unika timmar och minuters totaliserare (som vi diskuterade i artikeln länkad ovan) klockan 12 som syftar till att göra kronografläsning mer intuitiv. 

Den enda skillnaden mellan denna IWC Ingenieur Chronograph Sport Edition "50-årsjubileum av Mercedes-AMG" och de andra klockorna utrustade med kaliber 89361 är tydliga när du tittar tillbaka på fallet. I rolex replica likhet med den ursprungliga ingenjören från 1955 är IWC Mercedes-AMG Ingenieur Chronograph Sport utrustad med en mjuk järnbur som hjälper till att göra klockan antimagnetisk, även om IWC inte ger konkret information om hur effektiv den är. magnetiska. I linje med temat motorsport och särskilt AMG-temat, har baksidan av den mjuka järnburet hål som borrats i en radiell formning så att den ser ut som en bromsskiva. Dessutom är burens baksida graverade med orden "Tribute to One Man One Engine". Detta hänvisar till det faktum att varje motor som produceras av AMG samlas från grunden av en enda AMG-mekaniker. Personligen har jag svårt att se fördelen med snittet och perforeringen i den mjuka järnburen, och jag tror att en solid caseback med liknande snitt skulle ha varit tillräckligt. AMG-temat är dock starkt och tydligt. 

Urtavlan är silver med pekfingret i stil från noll till sextio, en annan av de många designförändringar inspirerade av motorsport. I den anteckningen uppgav IWC att det röda, vita och antracitfärgplanet måste återspegla det färgschema som finns på spår över hela världen, dvs. rött och vitt för trottoarkanter och antracit för asfalt. Alla händer relaterade till kronograffunktionen är i rött, medan de som ägnas åt skrivtiden är i svart. Urtavlan kompletteras av ett fönster med ett datum klockan 3 och i en sista touch till temat motorsport, en takymetrisk skala runt kanten - en funktion som, även om den inte är särskilt användbar i denna dag och ålder, förvisso förväntades för en sådan klocka . 

Allt detta finns i ett fall i 44 mm titan med vattenbeständighet på rolex kopia 120 m, en nedskruvad krona och rektangulära knappar. Med 15,9 mm tjocklek och med klass 5-titan som ser ut som rostfritt stål, skulle du bli förlåten för att du förväntar dig att detta skulle bli en tung klocka. En av de viktigaste fördelarna med titan är dock att det är en mycket lätt men stark metall. Även om användningen av titan inte är unik för denna begränsade utgåva, passar den perfekt med idén om högpresterande motorsport där ljusa och resistenta material uppskattas. Väskan har borstade sidor, polerade fram- och bakramar och polerade kronskydd och pushers. Ramen för casebacken är graverad med "50-årsjubileumsutgåvan av Mercedes-AMG" och "One in 250". 

Quale Rolex replica acquistare? Il Submariner vs. Recensione comparativa di Explorer II Watch

Alla klockmärken fake rolex skulle älska att göra

Dieser Hublot fake rolex Classic Fusion Bol d'Or Mirabaud

PLATINA Rare and precious, platinum rolex replica is striking

Ho un milione rolex replica di dollari da spendere

See all posts from replica uhren

Powered by